Over ons

Wolfs Verlichting, specialisten in licht

 

 

 

Wolfs Verlichting is van mening dat iedereen recht heeft om te leven in een aangenaam, functioneel en veilig verlichte omgeving.

Om die reden geeft Wolfs Verlichting een extra toegevoegde waarde aan de verkoop. Door het uitbrengen van verlichtingsadviezen, het maken van lichtplannen en het begeleiden van de klant vanaf het ontwerp, de aanschaf, de uitvoering en de oplevering tot en met de aftersales krijgt de klant een totaalpakket in handen. Mede hierdoor is Wolfs Verlichting trendsetter en onderscheiden wij ons van de reguliere groothandel.

De licht-technische specialisten van Wolfs Verlichting presenteren vol trots de referentielijst met prachtige prestigeprojecten, die zij gedurende het 30 jarig bestaan van Wolfs Verlichting hebben opgebouwd. Hoogwaardige kennis, jarenlange ervaring en een perfecte samenwerking met fabrikanten en leveranciers zorgen voor verantwoorde lichtplannen, die voldoen aan alle wensen, eisen en voorschriften en die tevens binnen de gestelde budgetten passen. In de 600m² grote showroom helpen de medewerkers de klant bij hun keuze van de juiste verlichting, net zoals eventuele proefopstellingen op locatie die vakkundig door de buitendienst worden uitgevoerd.

 
 
 
 

De waardering van www.wolfslighting.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 45 reviews.