Lichtadvies en lichtplan

Goede verlichting hoeft niet duur te zijn, maar er moet wel met verstand van zaken over worden nagedacht.

Lichtadvies

Het is van belang dat de juiste verlichting op de juiste plaats komt met de juiste kleur en helderheid, zonder dat er enige mate van verblindingshinder optreedt. Dat klinkt heel eenvoudig, maar er komt veel bij kijken. Wolfs Verlichting is van mening dat iedereen recht heeft om te leven in een aangenaam, functioneel en veilig verlichte omgeving. Wij verzorgen jouw lichtadvies op maat niet alleen in Zuid Limburg, wij zijn actief in heel Nederland, Duitsland en België. Met de online mogelijkheden kan je een lichtplan verwachten binnen twee weken nadat wij alle informatie van je hebben ontvangen.

Wolfs Verlichting is al 35 jaar een vertrouwde partner als het gaat om professionele lichtplannen. Dankzij onze hoog opgeleide lichtadviseurs zijn wij echte specialisten in licht.

Geen tijd om onze showroom te bezoeken? We kunnen ook een online lichtadvies verzorgen.

Of het nu gaat om een kantoor, een woonhuis of het aanstralen van een monumentaal pand, wij hebben overal de juiste oplossing voor. Daarnaast kunnen wij bij jouw verlichtingsplan ook rekening houden met smart home oplossingen. Wij hebben ruime ervaring als het gaat om dali protocollen en wij zijn echte Casambi specialisten. Ook het nieuwste besturingssysteem Plejd is bij ons uit voorraad leverbaar. In onze showroom in Kerkrade kunnen wij de diverse smarthome oplossingen demonstreren. Indien gewenst verwerken wij deze smart home oplossingen ook in jouw (online) lichtadvies op maat. 

Mede om die reden geeft Wolfs Verlichting een extra toegevoegde waarde aan de verkoop van verlichting.

hoog opgeleide lichtadviseurs zetten jouw lichtadvies om in een lichtplan

Hoog opgeleide lichtadviseurs

Onze hoog opgeleide lichtadviseurs helpen bij het maken van de lichtplannen en het begeleiden van de klant vanaf het ontwerp, de aanschaf, de uitvoering en de oplevering. Mede hierdoor is Wolfs Verlichting trendsetter en onderscheiden wij ons van de reguliere technische groothandel. Onze lichtadviseurs houden zich dagelijks bezig met de toepassing van verlichting in ieder soort project en hun kennis en ervaring is de perfecte toegevoegde waarde om uw project te laten slagen. Wist je dat werkplekverlichting bijvoorbeeld aan strenge eisen moet voldoen. Wij zijn op de hoogte van de diverse regelgevingen zoals die o.a. in de NEN normen worden genoemd.

Verschillende pakketten lichtadvies met lichtplan op maat

Ieder project is anders en ook de wensen of behoeftes qua lichtadvies zijn vaak verschillend van aard. Om de verschillende mogelijkheden weer te geven hebben we verschillende  pakketten samengesteld met ieder een andere wijze van aanpak, zodat men weet wat men kan verwachten.

Vrijblijvend showroombezoek

In onze moderne grote showroom vindt je diverse stijlen verlichting. Regelmatig vernieuwen wij onze collectie en alle armaturen kunnen worden ingeschakeld. Tijdens een oriënterend bezoek beantwoorden wij korte vragen over o.a. prijs, levertijd en technische specificaties. Een uitgebreid lichtadvies is tijdens dit bezoek niet mogelijk. Wel kunnen wij op basis van uw tekeningen en wensen een prijsopgave geven voor een uitgebreid lichtadvies.

Lichtadvies met showroombezoek

Wil je graag een uitgewerkt lichtplan laten ontwerpen voor jouw woonhuis of bedrijf, waarbij wij samen met jou overleg hebben over je wensen en eisen, kies dan voor deze optie. Afhankelijk van de grootte van het project wordt door ons vooraf een prijs afgesproken voor de door ons uit te voeren ontwerpen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.  

Via onderstaand contactformulier kun je ons de benodigde informatie sturen en direct een afspraak plannen. Wij bestuderen de door jou aangeleverde informatie en versturen de volgende werkdag een prijsopgave voor het lichtplan.

Online lichtadvies

Wil je graag een uitgewerkt lichtplan laten ontwerpen voor jouw woonhuis, maar heb je geen tijd ons te bezoeken tijdens onze openingstijden, dan maken we graag een lichtadvies zonder fysiek contactmoment.

Via onderstaand contactformulier kun je ons de benodigde informatie sturen. We maken al een lichtadvies vanaf € 75,-.  (bekijk alle prijzen hier)

Nadat de betaling door ons is ontvangen gaan we aan de slag en ontvang je jouw lichtadvies digitaal, voorzien van een lichtplan en armaturen suggesties. Je lichtplan kun je doorgaans binnen 1 werkweek verwachten.

De waardering van wolfs.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 89 reviews.