Uitsluitend voor particuliere webshop aankopen geldt dat u het recht heeft uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Indien u gebruik maakt van uw retourrecht dan zullen we het gehele orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na de retour ontvangst terug storten. Indien het artikel of de oorspronkelijke verpakking beschadigd is zullen de kosten voor het repareren hiervan verrekend worden, uiteraard in overleg met u.

Stuurt u hiervoor een mail naar info@wolfs.nl onder vermelding van uw ordernummer. U krijgt dan van ons een retourbon met verzendsticker. Samen maken we een afspraak of we het pakket bij u laten ophalen door GLS of dat u het pakket zelf afgeeft bij een GLS pakketshop. Bij retourontvangst in originele en onbeschadigde verpakking zal het complete aankoopbedrag terug gestort worden. Kiest u voor een andere lamp op onze webshop? Dan verzorgen wij de retournering voor u tegelijk met de levering van de nieuwe producten.

Indien gewenst kunt u ook hier het herroepingsformulier downloaden.

Is de herroepingsperiode afgelopen of ben je B2B klant, dan is het mogelijk via onderstaand contactformulier een retouraanvraag te doen. Wij zullen dan (eventueel in overleg met de fabrikant) bekijken of we de artikelen retour kunnen nemen, al dan niet met retournamekosten. Maatwerkarmaturen worden nooit retour genomen.

    De waardering van wolfs.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 89 reviews.