Lichtadvies op afstand

Wolfs Verlichting, specialisten in licht

In deze ongewone tijden hebben wij besloten onze showroom tijdelijk te sluiten. Om u en onze medewerkers te beschermen zal de showroom minimaal tot en met 6 april gesloten blijven.

Tot die tijd kunnen we nieuwe aanvragen voor een lichtadvies vanuit kantoor beantwoorden. Onderstaand pakket zonder de fysieke contactmomenten bieden we tijdelijk aan voor een gereduceerde prijs. Als rekenvoorbeeld, voor een reguliere vrijstaande eengezinswoning met woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, kelder en zolder zijn de kosten nu tijdelijk € 150,- excl. BTW.

Pakket 2: Gespecificeerd lichtplan met bijpassende offerte
Je wilt graag een uitgewerkt verlichtingsplan laten ontwerpen voor jouw woonhuis of bedrijf, waarbij wij tevens een voorstel doen voor invulling van de armaturen. Afhankelijk van de grootte van het project wordt door ons vooraf een prijs afgesproken voor de door ons uit te voeren ontwerpen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.
Je ontvangt eerst een conceptontwerp, zoals beschreven in Pakket 1, waarbij je een concurrerende verkoopofferte ontvangt voor de levering van de gekozen armaturen. Op het uiteindelijke aankoopbedrag ontvang je nog eens 5% extra korting op de netto prijzen.

Wat kun je verwachten?

 1. Na een eerste contact via telefoon of mail ontvangen wij graag van jouw via mail naar info@wolfs.nl onderstaande documenten.
 2. Je stuurt zoveel mogelijk documenten per mail of we-transfer, die betrekking hebben op jouw project, zoals bouwtekeningen, interieurontwerpen enz.
 3. Na ontvangst van deze documenten nemen wij telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek kun je jouw wensen en eisen kenbaar maken en zal de lichtadviseur ook de nodige vragen stellen.
 4. Naar aanleiding van deze informatie wordt een vrijblijvende prijsopgave gedaan, waar eventueel een offerte voor kan worden gemaakt.
 5. Na akkoord van de prijsopgave gaat de lichtadviseur jouw project bestuderen en ontwerpt een verlichtingsplan, waarbij de posities van armaturen worden weergegeven in de aangeleverde tekeningen. Indien noodzakelijk worden er ook lichtberekeningen gemaakt, wat bij bedrijfsruimtes vaak nodig is. Het ingetekende plan wordt ondersteund door sfeerbeelden en projectfoto’s, die het resultaat van de geadviseerde verlichting goed weergeven.
 6. De lichtadviseur legt het plan aan je voor via mail en neemt nogmaals telefonisch contact met je op. Hierbij zal hij/zij duidelijk uitleggen waarom het verlichtingsplan op die manier is opgesteld. In sommige gevallen worden er meerdere mogelijkheden voorgelegd. Voorbeelden van geadviseerde verlichtingstypes worden getoond in onze showroom. Er volgt een gelegenheid tot het stellen van vragen en het maken van op- en/of aanmerkingen.
 7. Als het plan nog niet geheel naar jouw zin is, zal er eenmalig een aanpassing aan het plan worden gedaan, zodat alles naar wens is en er uiteindelijk een perfect passend lichtplan kan worden voorgelegd.
 8. Vervolgens wordt door de lichtadviseur een lijst samengesteld met de benodigde armaturen en bijbehorende artikelen, waarbij goed rekening wordt gehouden met bouwkundige en elektrotechnische elementen. Het plan dient immers zo slim mogelijk te worden opgezet, zodat ook de installatiekosten zo laag mogelijk blijven. Indien noodzakelijk zal een lichtadviseur op locatie de situatie gaan opnemen. Van deze opsomming ontvang je een verkoopofferte voor het leveren van verlichting, waarop naast het totaalbedrag ook de prijzen per stuk staan vermeld. Op die manier kun je controleren of onze prijzen inderdaad concurrerend zijn (en dat zijn ze..!)
 9. Je ontvangt het gehele ontwerp digitaal en je kunt dit vrij gebruiken.
 10. Indien noodzakelijk is het in sommige gevallen mogelijk om een bemonstering of zelfs een proefopstelling op locatie te doen.
 11. Na jouw goedkeuring van de verkoopofferte wordt de order geplaatst en wordt de levering van de armaturen gepland en vervolgens gedaan.
 12. De lichtadviseur overlegt met de betrokkene partijen in het project zoals architect, elektrotechnisch installateur, aannemer, enz. om er mede voor te zorgen dat tijdens het leveren en plaatsen van de verlichting (door een externe partij) alles zo goed en efficiënt mogelijk verloopt. De lichtadviseur staat open voor alle vragen van die partijen en houdt vinger aan de pols.
 13. Als het project gereed is neemt de lichtadviseur contact op voor een eindbezoek voor een evaluatie en om te zien of alles op de juiste wijze is afgehandeld. Er worden dan, pas na jouw goedkeuring, foto’s van het project gemaakt, die wij plaatsen in het portfolio van deze website.

Rekenvoorbeeld van Pakket 2: dit is niet geheel vooraf te bepalen, doch als voorbeeld: de ontwerpkosten voor het gespecificeerde lichtplan voor een reguliere vrijstaande eengezinswoning met woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, kelder en zolder kost €270,- excl. BTW.
De aanschafprijs van de verlichting hangt uiteraard af van de grootte van het project en de keuze van de armaturen. Op het uiteindelijke aankoopbedrag ontvang je nog eens 5% extra korting op de netto prijzen.

Neem contact op via info@wolfs.nl of via het contactformulier op deze website.

De waardering van wolfs.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 54 reviews.